Üdvözöllek!

Írhatsz véleményt a nyitólapra, küldhetsz e-mailt nekem, láthatod hol tudsz elérni, illetve ellátogathatsz azokra az oldalakra melyeket a figyelmedbe ajánlok!

Elérhetőség

mobil: 06-30-949-30-99

email: devainagykamilla@freemail.hu

Irja meg véleményét

név*

e-mail cím*

írja be az alul látható biztonsági kódot!

security code

 

Vélemények

# Mályiné Kaiser Erika 2009 Május 20.

Kedves Kamilla,

11 éves fiam barátja, Máté jár a Krónikás Zenedébe. Olyan sok jót mesélt és olyan ügyesen gitározik, hogy a kis fiam nagy kedvet kapott hozzá. Budakeszin lakunk és a helyi zeneiskolában már harmadik éve tanul gitározni, de klasszikus gitáron.
Tudnál segíteni, hogy lehetne a Krónikás Zenedébe beíratkoznia.

Köszönettel:
Erika

# Székely Csaba 2009 Március 23.

Drága Művésznő!
Talán már nem emlékszik rám. Néhány éve kerestem meg Önt, azzal a naív szándékkal, hogy az Ön megsegítésére összefogást hírdetek. A hírdetés megtörtént. Ha nem is sok, de talán annyi haszna volt a felhívásomnak, hogy A Reform újság megkeresett az Ön elérhetőségét kérve, és egy riportot készítettek a Művésznővel. Még az újság sincs meg nekem.
Hogy van Drága Művésznő? Hogy él?
Tudja a minap, a netlog-on \"találkoztam\" egy Önhöz hasonló, nagyszerű, és remek Asszonnyal, illetve méltatlan sorsával. Kecskeméten csinálja a Géró Udvart.
Kérem, ha ideje engedi, nézze meg a http://www.geroudvar.hu oldalt. Egy csoda, amit Géróné Törzsök Enikő, és néhai Férje alkottak. ma azonban a fenntartás, és a hitelek visszafizetése már szinte lehetetlen.
Óriási segítség lenne Enikőnek, ha Dévai Nagy Kamilla megkeresné Őt. nem, ne értsen félre, nem anyagi, kimondottan erkölcsi támogatást kérek Öntől, ennek az Asszonynak, akit személlyesen nem is ismerek.
Adósa leszek ha megteszi, persze így is az vagyok, mert amit Ön tesz, azt a gyermekeimért, Unokáimért teszi.
Csodálom Önt, ahogy tettem ezt mindíg !
Őszinte tisztelettel, üdvözlöm Önt:
Székely Csaba
szephazat.hu 06-70/ 623 2460

# Laczkó Ágnes 2009 Március 07.

Drága Kamilla!
Most tettem föl Wabrosch Kati oldalára a müncheni, március 15.-ei rendezvény meghívóját. Fáj a szívem, hogy nem lehetek ott, de szívből kívánok Neked és a Krónikásoknak fergeteges sikert. Új honlapod nagyon tetszik, illik Hozzád ez a virágkoszorú. Szeretettel üdvözöl, L. Ágnes

# Ruppertné Kallós Kati 2009 Február 26.

Kedves Kamilla! Gratulálok, egyszerűen gyönyörű szemnek, szívnek egyaránt, legyen sok erőd folytatni, szívből kívánom
Kati

# Nagyistókné Babi 2009 Február 26.

A nyitólap grafikai megjelenítése ízléses!(ezen virágok számomra a szeretetet,a finomságot,egyszerűséget szimbolizálják,ami Téged is fémjelez.A \\\"fejléc\\\"(ablakok)
tartalmi meghatározása kiváló!A széleskörű választási lehetőség az érdeklődők igényeit teljes mértékben kielégíti.(vers,fotó...stb.)
Egyszóval...PROFI
Türelemmel várom feltöltéseidet!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsi megjegyzés:A lap tetején...Üdvözöllek!(Üdvözlöm)
középen...Írja meg véleményét(Írd meg

# Stiglmayer Jozsef 2009 Február 21.

Kedves Kamilla.
Amit csinalsz az csodalatos!
En csak a veletlen folytan ertesultem feloled a \" Magyarok vilaga\" musor altal a mai nap folyaman. (persze en nem hiszek a veletlenekben) Gyonyoru tiszta hangod uzenete, gyonyoru tiszta lelked tukre. Egy kincs vagy a Magyarsag szamara. Es altalad betekintest lelhetnek az emberek a rontatlan magyar lelekbe.

Tisztelettel Stiglmayer Jozsef

# Zsolt 2009 Február 16.

Alig várom már, hogy kész legyen végleg!

# Nóri-Éva 2009 Február 15.

Szervusz Kamilla!

Nagyon örülünk, hogy az alapok már készen vannak, kíváncsian várjuk a folytatást. Egy dologra hívnánk fel a figyelmed: a webcímben elírás van, a neved betűi felcserélve.
Sok puszi, Nóri-Éva

fel | nyitólap | kapcsolat | copyright© | partneroldalak | küldjön e-mailt | könyvjelző!